Hedeflerimiz

25.03.2014 1501

Okul öncesi dönem, çocuklarımızın hayatında önemli adımlardan biridir. Yıldız Adnan Konyalı Anaokulu bu adımların doğru atılabilmesi ve ilerideki eğitim hayatına yön verebilmek için sizlere rehberlik etmektedir.

Bu adımların daha sağlam olması için çizmiş olduğumuz hedeflerimizden bazıları;

* Çocuklarımızın zihinsel, psikolojik ve bedensel gelişimlerine destek veren eğitim programlarımızın günlük olarak işlenmesi,

* Çocuklarımızın öz bakım becerilerini geliştirilmesi,

* Çoklu zeka yöntemiyle, çocuklarımızın her birinin farklı bir birey olduklarının ve yeteneklerinin de farklı olabileceğinin göz önünde bulundurulması,

* Çocuklarımızın sosyalleşmesi,

* Birey olarak saygı duymayı ve saygı görmesi gerektiğini bilmesi,

Hedeflerimiz arasındadır.

Çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu uzman kadromuz ve branş öğretmenlerimizle, koyduğumuz hedeflere her yıl mezun edeceğimiz çocuklarımızın okul hayatlarında başarılı,güveni gelişmiş ve sosyal olmaları bizlerin gurur kaynağı olacak.